PuulaGolf sijaitsee Kangasniemellä Etelä-Savossa vain reilun puolen tunnin matkan päässä Mikkelistä ja Jyväskylästä. Pekka Sivulan suunnittelema kenttä avattiin v. 2006. Jo neljässä viimeisimmässä Golflehden Kenttärankingissa olemme olleet selkeästi SUOMEN PARAS 9-reikäinen kenttä, ja ihan ansaitusti! Erityistä kiitosta reikämäärältään isompien kenttien joukossakin ovat saaneet osakseen PuulaGolfin kunto ja viimeistely, design ja pelattavuus sekä yleinen viihtyvyys.

Kenttä viheriöineen on ollut erinomaisessa kunnossa vuodesta toiseen heti alkukaudesta lähtien – pidämme peukkuja hyvälle talvehtimiselle myös vuonna 2020! – mutta meidät tunnetaan myös lämpimästä ja rennosta ilmapiiristä. Meillä jokainen tuntee olevansa tervetullut.

Onpa ryhmänne yhteistyökumppaneita, asiakkaita, golfseuran väkeä, lapsia tai kaveruksia, niin olisi mahtavaa päästä palvelemaan myös teidän porukkaa Suomen Parhaalla Ysillä! Tekemistä löytyy myös niille, jotka eivät vielä ole golfareita.

Olemme koonneet muutamia valmiita paketteja tekemisen vaihtoehtojen hahmottamiseksi.

Golftapahtuma joko tulokset laskien tai muuten vain pelaillen: Golftapahtuma
Ohjattu lajiin tutustuminen harjoitusalueella tai vaikka muutama väylä pelaten: Golftutustuminen
Pelit kaveriporukan kanssa ja illanvietto järven rannalla maatilamajoituksessa: Kaveriporukalle_majoittuen
Pelit ja vähän paremmat eväät ystävien kesken: Ystävägolf
Ulkoista lasten synttärijuhlat ja siivoamme puolestasi: Lastenkutsut
Junioriporukan lajiin tutustuminen & kuuluisat makkaraperunat: Junioritutustuminen
Yhdistä pelipäivään risteily Puulavedellä: Golfristeily

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Yhteistyökumppaneiden avulla katamme teille vaikka barbecuen tai kolmen ruokalajin päivällisen, ja myös majoitamme väen. Viilataan kokonaisuus teidän väelle sopivaksi.

Nimi (pakollinen)

Yritys tai yhteisö

Puhelinnumero

Sähköposti (pakollinen)

Viestisi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!