Pelaa Suomen paras ysi ja Suomen 5. paras kenttä, samalla reissulla!

Kangasniemen ja Hartolan välillä on ajomatkaa n. 50 min. Olisi mahtavaa päästä palvelemaan myös teidän peliporukkaanne. Tässä yhteistarjouksemme pelireissun järjestämiseksi.

Pekka Sivulan suunnittelema PuulaGolf avattiin v. 2006. Jo neljässä viimeisimmässä Golflehden Kenttärankingissa olemme olleet selkeästi SUOMEN PARAS 9-reikäinen kenttä, ja ihan ansaitusti! Erityistä kiitosta täysmittaisten kenttien joukossakin ovat saaneet osakseen PuulaGolfin kunto ja viimeistely, design ja pelattavuus sekä yleinen viihtyvyys. Vieraspelaajakin tuntee aina olevansa tervetullut.

Hartola Golf on v. 2016 valmistuneen peruskorjauksen (Tilander Golf Design) jälkeen saanut vieraspelaajilta hyvää palautetta. Pelaaja Ensin kyselyn perusteella kenttä rankattiin Suomessa kaudella 2017 sijalle 5/65. Kyselyssä nousi esiin että, ”kenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen”, ”mukava tunnelma golfyhteisössä” ja ”vieraspelaaja tuntee itsensä tervetulleeksi.

Onpa ryhmänne yhteistyökumppaneita, asiakkaita, golfseuran väkeä tai kaveruksia, niin olisi mahtavaa päästä palvelemaan myös teidän peliporukkaa! Siksi tarjoamme teille pakettina (2 x 18 reikää & majoitus)

Pelipäivät PuulaGolf ja Hartola Golf + majoittuminen Linna Hotelli 115€/hlö

Pelit tiiaikalähtönä. Linna Hotelli on idyllinen maalaishotelli kauniissa kartanoympäristössä Hartolan Kaikulanmäellä, 200 m ykköstiiltä. Majoitus 2hh sisältäen aamiaisen (lisämaksusta 1hh + 15€/hlö).

Yhtä tervetulleita olette myös päiväreissulle vain toiselle kentälle, silloin hinnat 18 reiän pelipäivästä ovat:

Ryhmätarjoukset 2020 8-24 hlöä 25-60 hlöä
Ma-to  38 € 35 €
Pe-su  40 € 37 €

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Viilataan kokonaisuus teidän porukalle sopivaksi, vaikka päiväreissuun evästä liittäen. Voit kirjoittaa terveiset yhteydenottolomakkeella ja tavoitat meidät myös
– Hartola Golf: Tera Heinonen puh. 045 869 3808 tai tera.heinonen@hartolagolf.com
– PuulaGolf: Sari Ravander puh. 040 731 7625 tai toimisto@puulagolf.fi

  Nimi (pakollinen)

  Yritys tai yhteisö

  Puhelinnumero

  Sähköposti (pakollinen)

  Viestisi

  Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!